Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 yumurta
- 280 g kabak, küp küp kesilmiş (1.5 cm)
- 120 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 100 g bezelye, dondurulmuş, çözdürülmüş
- 1200 g su
- 1 tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 250 g Osmancık pirinci, yıkama suyu berrak olana kadar yıkanıp süzülmüş
- 140 g ton balığı, konserve, yağı süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş
- 100 g siyah veya yeşil zeytin, çekirdeği çıkarılmış, bütün veya doğranmış
- 15 - 30 g kornişon turşu, dilimlenmiş
- 2 - 3 dal taze nane, sadece yaprakları, küçük parçalara bölünmüş
- 1 - 2 yk zeytinyağı, damak tadına göre
-
1 ¼ - 1 ½
yk limon suyu
oder 1 ¼ - 1 ½ yk sirke - 7 - 10 kiraz domates, ikiye ya da dörde bölünmüş
- Nährwerte
- pro 1 porsiyon
- Kalorien
- 2027 kJ / 485 kcal
- Protein
- 21 g
- Kohlenhydrate
- 59 g
- Fett
- 18 g
- Ballaststoff
- 6 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Çıtır Tavuk, Coleslaw ve Ballı Hardallı Mayonez
1 Std. 10 Min
Ton Balıklı Makarna
1 Std.
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 Min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Keine Bewertungen
Rendelenmiş Patates Pancake
55 min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Keine Bewertungen
Karamel Soslu Hurmalı Kek
1 Std.
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40 Min
Fermente Kırmızı Soğan
96h
Moscow Mule
Keine Bewertungen
Sebze Salatası
15 Min
Yoğurtlu Havuç
50 min