Geräte & Zubehör
Greek Lentils and Rice
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
dried green lentils4 oz
-
white basmati rice6 oz
-
fresh tomatoes diced (¼ in.), (approx. 2 tomatoes)7 oz
-
carrots cut in pieces (1 in.)4 oz
-
yellow onions quartered9 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
dried bay leaf1
-
fresh rosemary1 sprig
-
vegetable stock32 oz
-
water8 oz
-
fresh mixed herbs chopped (e.g. parsley and cilantro)
-
feta cheese crumbled4 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
617.9 mg
Protein
15.7 g
Kalorien
1736.4 kJ /
415 kcal
Fett
10.4 g
Ballaststoff
6.2 g
Gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
65.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sensational Side Dishes
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen...
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
White Bean Soup
2h 45min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Vegetarian Chili
50min