Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Herb Cubes
- 2 slices white bread, torn in pieces
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1
bunch fresh chervil, leaves only
oder 1 bunch fresh tarragon, leaves only - 20 g milk
- 3 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Spring Vegetable Soup
- 2 carrots (approx. 150 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 100 g frozen green peas
- ½ leek (approx. 100 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 150 g celeriac, cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 160 g onions, quartered
- 50 g cherry tomatoes, halved
- 1200 g water
- 5 g soy sauce
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
oder 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove, crushed
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
- oil, for frying
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1085 kJ / 259 kcal
- Protein
- 13 g
- Kohlenhydrate
- 18 g
- Fett
- 15 g
- Ballaststoff
- 4.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Potatoes with Yoghurt Sauce
40min
Steamed Broccoli Mash
35 Min
Chickpea soup with spinach
40min
Creamy Courgette Soup
35 Min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 Min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2h 15min
Green Bean Casserole
1h 30min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 Min
Cream of Vegetable Soup
15min