Baked Mushroom Empanadas
TM6 TM5

Baked Mushroom Empanadas

4.4 (31 Bewertungen)

Zutaten

Empanada Dough

  • 1 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
  • 10 oz all-purpose flour
  • 3 oz whole wheat flour
  • ½ tsp salt
  • 2 ½ oz vegetable shortening
  • 6 oz warm water

Mushroom Filling

  • 4 oz shallots, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 3 tsp dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch dried red pepper flakes (optional)
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 16 oz cremini mushrooms, sliced

Assembly

  • 1 large egg
  • 1 tbsp water
  • salsa verde, to serve
    oder salsa, to serve

Nährwerte
pro 1 piece
Kalorien
812 kJ / 194 kcal
Protein
5 g
Kohlenhydrate
26 g
Fett
8 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Ballaststoff
2 g
Natrium
204 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte