Geräte & Zubehör
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
4 portions
Zutaten
Oranges in caramel syrup
-
blood oranges room temperature (see Tips)4
-
freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)120 g
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
white vinegar50 g
Sabayon
-
white sugar80 g
-
egg yolks (see Tips)6
-
dry white wine60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
27.3 mg
Protein
6.5 g
Kalorien
2128.5 kJ /
506.8 kcal
Fett
7.6 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
105.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Pistachio and lemon individual tiramisu
6 Std. 30 Min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 Std.
TM7 Demo (AU)
1 Std. 30 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 Min
Brioche Creamed Corn (Metric)
1 Std. 10 Min
Lemon pepper seasoning
1 Std. 35 Min
Marinated feta cheese
170 Std.
Peanut butter and chocolate custard (TM6)
15 Min
Steamed corn with chipotle mayonnaise and coriander salsa
45 Min
Beer and chilli peanut clusters
1 Std. 25 Min
Golden baklava
25 Std. 25 Min
Mango sago pudding
35 Min