Geräte & Zubehör
Karamel varkensvlees
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie30 g
-
varkenshaasje in blokjes (2 cm)600 g
-
5 g gemalen gemberverse gember fijngehakt15 g
-
Franse vierkruidenmix2 g
-
sojasaus25 g
-
vloeibare karamel huisgemaakt (zie tip)100 g
-
verse bladpeterselie fijn gehakt2 el
-
ongezouten, gepelde pistachenoten grof gehakt40 - 50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
463.3 mg
Protein
30 g
Kalorien
2347.3 kJ /
562.8 kcal
Fett
36.8 g
Ballaststoff
1.5 g
Gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 Min
Butter Chicken
1 Std.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1 Std. 15 Min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1 Std.
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Vloeibare karamel
25 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.