Geräte & Zubehör
Brioche buns baked in a cast iron pot
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
10 portions
Zutaten
-
water150 g
-
milk80 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
baker's flour plus extra to dust450 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
oil to grease
-
egg yolk lightly beaten1
-
sesame seeds to sprinkle (optional)1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
410.9 mg
Protein
7 g
Kalorien
1060.4 kJ /
252.5 kcal
Fett
9 g
Ballaststoff
2 g
Gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
35 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Baking bread in cast iron
6 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Chai tea powder
10 Min
Mick's ciabatta rolls
21 Std. 20 Min
Garlic and coriander naan
1 Std. 30 Min
Strawberry, White Chocolate and Pistachio Parfaits
5 Std.
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 Std. 5 Min
Homemade Sour Cream
16 Std. 30 Min
All-Purpose Meat Rub
5 Min
Cheesecake
3 Std. 15 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Mini pizzas
1 Std. 30 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min