Geräte & Zubehör
Mini Jamaican style ginger bundts
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
6 portions
Zutaten
-
crystallised ginger20 g
-
unsalted butter plus extra to grease65 g
-
dark brown sugar65 g
-
golden syrup plus 1 tbsp to brush70 g
-
treacle50 g
-
self-raising flour plus extra to dust125 g
-
ground ginger½ tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
mixed spice½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
full cream milk120 g
-
egg1
-
boiling water2 tbsp
-
icing sugar to dust
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
386.5 mg
Protein
4.5 g
Kalorien
1248.9 kJ /
298.5 kcal
Fett
10.6 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
6.1 g
Kohlenhydrate
45.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mini cakes
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Fruit crumble with crème anglaise
1 Std. 10 Min
Triple chocolate muffins
20 Min
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2 Std. 50 Min
Custard
10 Min
Chloe's caramel fudge
24 Std. 30 Min
Blueberry and lemon curd muffins
50 Min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 Std. 5 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Ginger fluff
50 Min
Better banana cake
45 Min
Lemonade scones
25 Min