Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 4 aubergines
- 150 g de mie de pain, coupée en morceaux
- 200 g lait froid
- 300 g de fromages corses, type tomme, brebis..., coupés en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 15 feuilles de basilic frais
- 3 œufs
- 20 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1407 kJ / 337.5 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Carbohydrates
- 18.1 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 7.1 g
In Collections
Alternative recipes
Involtini d'aubergine à la tomate
1 Std. 10 Min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 Std. 20 Min
Aubergines farcies aux chipolatas
1 Std. 10 Min
Gratin d'aubergine au parmesan
1hod. 30min
Parmigiana d'aubergine
1hod. 30min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1 Std. 20 Min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2hod. 50min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55 Min
Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza
1hod.
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Gratin d'aubergines et de tomates
2hod. 30min
Tatin d'aubergine
1 godz. 5 min