![Fondue suisse moitié-moitié Fondue suisse moitié-moitié](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a91f1ce0-dff9-4f56-952e-99557eabc407/Derivates/3f5ca4f9-686c-4a49-ae6e-7b7968383002.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g de gruyère, coupé en dés
- 400 g de vacherin fribourgeois, coupé en dés
- 15 g de fécule de maïs
- 200 g de vin blanc sec
- 150 g d'eau
- 1 gousse d'ail
- du poivre moulu
- 1 - 2 c. à soupe de kirsch (optional)
- 600 - 800 g de pain de la veille, coupé en gros cubes
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 3494 kJ / 834 kcal
- Protein
- 42 g
- Carbohydrates
- 68 g
- Fat
- 42 g
In Collections
Alternative recipes
Spätzles aux girolles
50min
Spaghettoni à la carbonara
20 分钟
Œuf poché sauce meurette
1小时
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2 Std. 20 Min
Fondue au fromage moitié-moitié
20 分钟
Fondue au fromage
20 分钟
Fondue savoyarde
25min
Ravioli asperge-roquette
2小时
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30min
Œufs Bénédicte
45 分钟
Spaetzles à l'alsacienne
40 分钟