Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 250 g de farine de seigle
-
250
g de farine d'épeautre
or 250 g de farine de blé complet (T110) - graines de lin (facultatif)
- 1 c. à café de sel
- Nutrition
- per 1 La recette complète
- Calories
- 7542 kJ / 1784 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 354 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain de seigle
5 godz.
Pain d'épeautre aux graines
6h 10 min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10 min
Pains de seigle au citron
3 Std. 50 Min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3j 20 menit
Pain au levain
17 Std.
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain viking au sésame
3h 10min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1 Std. 40 Min
Pain complet rapide
1 Std. 20 Min
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min