Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine de petit épeautre, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 7450 kJ / 1760 kcal
- Protein
- 59 g
- Carbohydrates
- 322 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Pain de campagne
3h 45min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10 min
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Pain à la farine d'épeautre
3 Std.
Pain maison au maïs
2 Std. 30 Min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10 min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain complet vapeur
4h
Pain complet
5h
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Mon pain de campagne maison
4h 40 min