Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de farine de châtaigne
- 150 g de farine T 65, et un peu pouir fariner
- 10 g de sel
- 70 g de pignons de pin
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2205 kJ / 519 kcal
- Protein
- 44 g
- Carbohydrates
- 250 g
- Fat
- 61 g
In Collections
Alternative recipes
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain cocotte seigle et épautre
2 Std. 40 Min
Pain de seigle
5h
Pain de campagne
3sa 45 dk
Pain au levain
17 godz.
Gelée de pomme
4h
Pain à la farine d'épeautre
3h
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4h
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Miche de petit épeautre
3h 35min