Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di acqua
- 650 g di patate a pasta dura, pelate e a rondelle (1 cm)
- 200 g di zucca, la polpa a tocchetti (2 cm)
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 2 uova
- 40 g di Grana Padano, grattugiato
- 1000 g di olio di semi di girasole
- 60 g di mortadella a cubetti (1 cm)
- 60 g di Emmental a cubetti (1 cm)
- 150 g di pangrattato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Carbohydrates
- 31.5 g
- Fat
- 33.5 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Polpette di spinaci
35min
Spiedini di polpette alle zucchine
1h
Cotolette di spinaci
40min
Polpette di melanzane
45min
Cordon bleu di melanzana
1h
Cordon bleu al grano saraceno
35min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30min
Crocchette di patate
1 Std. 10 Min
Saccottini agli spinaci
1h 30min
Sformato di riso con brie e cotto
1h 30min
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min