Appareils & accessoires
Pudla with Spinach and Paneer
Prép. 25min
Total 1h
6 pieces
Ingrédients
Pudla
-
fresh coriander leaves5 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
water250 g
-
chickpea flour200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
Filling
-
vegetable oil plus 2 tsp for frying30 g
-
cumin seeds½ tsp
-
onions quartered50 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
garlic clove1
-
paneer cheese cut in pieces150 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
single cream150 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
14.4 g
Calories
987 kJ /
236 kcal
Lipides
17.7 g
Glucides
4.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Taste of India
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Palak Paneer
45 Min
Curried Cake with Coriander Chutney
1 Std. 10 Min
Aloo Beetroot Tikki
1 Std.
Paneer Makhani
1 Std.
Sambhar
1 Std. 5 Min
Saag Paneer
13 Std.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 Min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 Min
Dhokla
30 Min
Dal Makhani
9 Std. 30 Min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 Min
Chana Masala
45 Min