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Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pastry
- 70 g salted butter, cold, diced
- 140 g plain flour, plus extra for dusting
- 40 g water, chilled
Mushroom Duxelle
- 1 shallot, halved
- 10 g unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, halved
- 3 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 5 g truffle oil
Stilton Rarebit
- 40 g beer
- 75 g Stilton, cut in pieces
- 100 g Cheddar cheese, extra mature, cut in pieces
- 30 g breadcrumbs
- 10 g plain flour
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
- 2 tsp English mustard
- 1 dash Worcestershire sauce
Celeriac Purée
- 600 - 700 g celeriac (1 whole celeriac), peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 380 g whipping cream
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 6 pieces beef fillet (175-200 g each)
- olive oil, for brushing
- fine sea salt, for seasoning steak
- ground black pepper, for seasoning steak
- 2 Tbsp fresh parsley, leaves only, chopped, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3473 kJ / 830 kcal
- Protides
- 51.3 g
- Glucides
- 28.3 g
- Lipides
- 56.9 g
Recettes alternatives
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40min
Béarnaise Sauce
20min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Duck and Pork Terrine
52j
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5 Std. 15 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Hot Artichoke Dip
30 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min