Quenelles with Watercress Sauce
TM6 TM5

Quenelles with Watercress Sauce

4.3 ( 4 évaluations )

Ingrédients

Quenelles

  • 375 g white fish fillets, skinless cut in pieces
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground white pepper
  • ½ tsp ground nutmeg
  • 100 g unsalted butter diced

Panade

  • 30 g unsalted butter diced
  • 100 g milk
  • 50 g plain flour
  • 1 medium egg
  • 1 egg yolk from medium egg
  • 2 egg whites from medium eggs
  • 600 g water

Sauce

  • 1 Tbsp cornflour
  • 100 g single cream
  • 2 shallots halved
  • 30 g unsalted butter diced
  • 150 g watercress plus extra for garnish
  • 200 g water
  • 100 g natural yoghurt
  • 1 Tbsp chicken stock paste
  • ½ lemon juice only
  • ground black pepper to taste

Infos nut.
par 1 portions
Calories
598 kcal / 2502 kJ
Protides
27 g
Lipides
46 g
Glucides
20 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives