![Steamed fish fillets in a creamy leek sauce Steamed fish fillets in a creamy leek sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/45152117-B287-46A3-859C-3FA2373C0FCE/Derivates/D1CBF2BB-DE16-40CE-95D6-EC0A060F05A6.jpg)
Versions compatibles
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Protides
- 36.6 g
- Glucides
- 21.4 g
- Lipides
- 33.9 g
- Graisses saturées
- 20.6 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 753.3 mg
Recettes alternatives
Simple steamed salmon
30min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Linguine with salmon and herbs
25min
Salmon and fennel risotto
30min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Steamed fish with green mash
50 min
Beef "Burgundy"
40 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Cod with citrus butter
40 min
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
2h 30min
White fish and lemon risotto
30min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min