Spinach, Lemon and Lentil Soup
TM5

Spinach, Lemon and Lentil Soup

4.2 (94 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g onions, quartered
  • 10 g olive oil
  • 200 g red lentils, rinsed
  • 1300 g water, cold
  • 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each)
    ou 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
  • 150 g fresh baby spinach
  • ½ - 1 lemon, juice only, to taste
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
595 kJ / 141 kcal
Protides
9.3 g
Glucides
18.5 g
Lipides
2.8 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives