
Appareils & accessoires
Duck and Pork Terrine
Prép. 20min
Total 52h
10 portions
Ingrédients
-
duck breasts, skin on (300-350 g total)2
-
orange thin peelings of skin only1
-
cloves2
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
ground cinnamon1 pinch
-
white bread crusts removed (approx. 40 g)2 slices
-
milk100 g
-
streaky bacon, cured and smoked (approx. 200 g), 6 cut in pieces, 6 whole12 slices
-
pork shoulder, boneless diced600 g
-
garlic clove large1
-
shallots halved75 g
-
chicken livers200 g
-
ruby port2 Tbsp
-
medium eggs2
-
fine sea salt2 tsp
-
pistachio nuts, unsalted roughly chopped50 g
-
dried cranberries75 g
-
boiling water for baking
Infos nut. par 1 portion
Calories
361 kcal /
1503 kJ
Protides
31 g
Lipides
23 g
Glucides
7 g
Graisses saturées
7 g
Sodium
754 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

A Very Thermomix® Christmas
63 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande