Appareils & accessoires
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
Prép. 10min
Total 1h 15min
12 pieces
Ingrédients
-
olive oil for greasing
-
bread torn in pieces25 g
-
red split lentils rinsed thoroughly, drained (see tip)200 g
-
water440 g
-
onions quartered100 g
-
medium egg1
-
feta cheese crumbled100 g
-
dried parsley1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
harissa paste1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
114.7 mg
Protides
9.1 g
Calories
706 kJ /
169 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
15 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Love at First Bite
60 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
45 min
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1 godz. 20 min
Baby-friendly Cheesy Broccoli Biscuits
35 min
Baby-friendly Potato, Spinach and Pea Curry with Chapatis
1 godz. 25 min
Baby-friendly Delicious Coconut Dhal
30 min
Baby-friendly Blueberry Oatmeal Fingers
30 min
Baby-friendly Aubergine and Tahini Dip
55 min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40 min
Baby-friendly Salmon Fishcakes
1 godz. 25 min
Baby-friendly Sweetcorn and Ricotta Fritters
20 min
Baby-friendly Mixed Veggie and Cheddar Egg Muffins
30 min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1 godz. 20 min