Appareils & accessoires
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
Prép. 15min
Total 2h 30min
15 pieces
Ingrédients
Tempered chocolate
-
dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)300 g
Caramel filling
-
caster sugar250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
water1030 g
-
butter30 g
-
milk chocolate50 g
-
vinegar50 g
-
hazelnuts, without skin plus extra for any additional moulds15
-
edible gold leaf
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
12.3 mg
Protides
1.7 g
Calories
671.1 kJ /
159.8 kcal
Lipides
10.9 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
6.3 g
Glucides
14.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix creating something incredible
92 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Lemon glaze madeleines
24h 30min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Sable choux with lime ganache
26h
Evaporated Milk
2h 5min
Sweetened Condensed Milk
50min
Goat's cheese
18h
Raspberry Jam
40min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1h
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Devil's Food Cake
1h 20min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min