Appareils & accessoires
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
Prép. 10min
Total 1h 30min
2 portions
Ingrédients
-
unsalted butter diced, plus 1 tsp40 g
-
double cream100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 pinch
-
water1400 g
-
lemons freshly squeezed juice only (see tip)3
-
cauliflower (approx. 260 g), cut in small florets (1 cm)1
-
pancetta4 slices
-
olive oil2 tsp
-
hake fillets boneless, skin on2
-
ground black pepper to taste
-
fresh baby spinach150 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
752 mg
Protides
58 g
Calories
3793 kJ /
907 kcal
Lipides
66 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
32 g
Glucides
26 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Calendar 2022
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 godz. 25 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min