Versions compatibles
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinade
- 2 oz Dijon mustard
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz soy sauce
- 1 oz dark brown sugar
- 1 tsp mixed dried herbs
- 1 tsp garlic powder
- 1 pork tenderloin (approx. 18-20 oz), cut in half, to fit Varoma
Carrot Top Pesto
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
-
1
bunch whole baby rainbow carrots, reserve green tops for pesto (see Tip)
ou 1 package baby carrots, plus 1.5 oz greens (see Tip) - 1 oz pine nuts
- 1 garlic clove
- 1 ½ oz fresh basil leaves
- 5 ½ oz extra virgin olive oil
Steaming in the Varoma
- 24 oz water
- 20 oz baby gold potatoes, quartered
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2761 kJ / 660 kcal
- Protides
- 31 g
- Glucides
- 32 g
- Lipides
- 46 g
- Graisses saturées
- 8 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 743 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sticky Sesame Chicken
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Greek Stuffed Chicken
1小时 35 分钟
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6hod. 10min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1小时
Chicken Coq au Vin (Betty)
2小时 15 分钟
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Sesame Orange Chicken
1 Std. 30 Min