
Appareils & accessoires
Potato fritter burgers with spinach
Prép. 25min
Total 35min
10 pieces
Ingrédients
-
waxy potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)500 g
-
onions cut in halves170 g
-
eggs2
-
fine oat flakes30 g
-
salt1 ½ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
garlic clove1
-
frozen spinach leaves defrosted, drained well (approx. 350 g after draining)450 g
-
ground pepper3 pinches
-
oil30 g
-
clarified butter3 tbsp
Infos nut. par 1 piece
Calories
140.5 kcal /
587.8 kJ
Protides
4.1 g
Lipides
8.1 g
Glucides
14.1 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
2.9 g
Sodium
574.9 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Fusion Kitchen
14 Recettes
International
International