Chicken Noodle Soup

Chicken Noodle Soup

4.8 23 Bewertung
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
4 portions

Zutaten

  • onions quartered
    65 g
  • olive oil
    10 g
  • carrots sliced (1 cm)
    65 g
  • celery stalks sliced (1 cm)
    65 g
  • water
    850 g
  • chicken stock cubes (for 0.5 l each) to taste
    ½ - 1 ½
    ½ - 1 ½ tsp chicken stock paste, homemade, to taste
  • dried basil
    ½ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • dried bay leaves
    1 ½
  • cooked chicken meat diced (1-2 cm)
    200 g
  • dried Chinese egg noodles (medium)
    65 g

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 77.9 mg
Protein 13.6 g
Kalorien 710.1 kJ / 169.7 kcal
Fett 5.8 g
Ballaststoff 1.7 g
Gesättigte Fettsäuren 1.1 g
Kohlenhydrate 15.6 g

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