Geräte & Zubehör
Pasta with leek and ajvar
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
3 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese (optional) cut into pieces (2-3 cm)40 g
-
water600 g
-
ajvar (see tip)330 g
-
cream100 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
fine salt¼ tsp
-
short dried pasta e.g. fusilli, penne, macaroni etc.400 g
-
leek cut into rings (5 mm)200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21 g
Kalorien
2794 kJ /
668 kcal
Fett
18 g
Ballaststoff
12 g
Kohlenhydrate
103 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Quick Easy Dinners
10 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Haupia Pie
3 Std.
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Keine Bewertungen
Italian "Baked" Beans
1 Std. 15 Min
Pineapple Chicken Malvani Curry
30 Min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 Std.
Pumpkin risotto with bacon
25 Min
Courgette and cod lasagne
1 Std.
Strawberry and pear pudding
Keine Bewertungen
Ravioli with zucchini sauce
35 Min
Olive Spread
5 Min
Tuna mousse
10 Min