Geräte & Zubehör
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
bread torn in pieces60 g
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
mozzarella cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
olive oil15 g
-
aubergines sliced lengthways (1 cm) (approx. 3 aubergines)1000 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
fresh basil leaves10
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
19.2 g
Kalorien
1297 kJ /
311 kcal
Fett
17.3 g
Kohlenhydrate
15.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Mushroom Stroganoff
30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min