Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pâte
- 6 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 140 g de sucre glace, et un peu pour saupoudrer
- 6 jaunes d'œufs
- 80 g de farine
Crème
- 50 g de sucre glace, et un peu pour saupoudrer
- 1 citron, zeste et jus
- 2 feuilles de gélatine ramollies
- 200 g de crème
- Nutrition
- per 1 tranche
- Calories
- 488 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 13.9 g
- Fat
- 5.3 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau à la crème
45min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35min
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2 Std. 50 Min
Tourte au chocolat-moka
4 godz. 30 min
Milanais
3 Std.
Cake aux branches
1h 10 min
Knöpfli
50min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Pavé au chocolat épicé
12 Std.
Miroirs
1h 40min
Tourte au sureau et yogourt
7 Std. 15 Min
Petits croissants à la vanille
1h 30 min