Mushroom Parmentier
TM6 TM5 TM31

Mushroom Parmentier

4.5 (31 évaluations )

Ingrédients

Gratin

  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g ground almonds
  • 30 g breadcrumbs

Mushrooms

  • 2 garlic cloves
  • 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 500 g fresh wild mushrooms, sliced
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Potato Purée

  • 600 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (2 cm)
  • 300 g whole milk
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground nutmeg
  • 1 pinch ground black pepper
  • 30 g unsalted butter

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1272 kJ / 304 kcal
Protides
10.01 g
Glucides
22.46 g
Lipides
19.37 g
Fibre
3.84 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives