Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
TM6 TM5

Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing

4.7 ( 3 évaluations )

Ingrédients

Sponge

  • unsalted butter for greasing
  • 230 g unsalted butter soft
  • 230 g caster sugar
  • 30 g elderflower cordial
  • 230 g self-raising flour
  • 4 large eggs
  • ½ tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda

Icing and Assembly

  • 100 g icing sugar
  • 1 - 1 ½ Tbsp elderflower cordial to taste
  • 200 g gooseberry curd homemade
  • fresh gooseberries for decorating
  • icing sugar for dusting

Infos nut.
par 1 slice
Calories
434 kcal / 1816 kJ
Protides
5.4 g
Lipides
21.2 g
Glucides
55.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives