Versions compatibles
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Protides
- 23.5 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 33.6 g
- Fibre
- 5.6 g
Recettes alternatives
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Béarnaise sauce
20min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Open fish burgers
1h
Lemon caper butter
10 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min