Appareils & accessoires
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
Prép. 10min
Total 1h
8 slices
Ingrédients
-
unsalted butter soft350 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight4 - 5
-
fresh blackberries200 g
-
caster sugar400 g
-
medium eggs2
-
vanilla extract2 tsp
-
plain flour300 g
-
milk350 g
-
baking powder3 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Sodium
290.1 mg
Protides
7.9 g
Calories
3510 kJ /
838 kcal
Lipides
39 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
24 g
Glucides
112 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Frangipane Cake
1 Std. 45 Min
Raspberry Tartlets
1 Std. 15 Min
Chocolate Caramel Bake with Walnuts
1 Std. 40 Min
Plum Lattice Tart
2 Std. 20 Min
Fried Cheese and Tomato Pizzas
3 Std.
Rhubarb Marzipan Slices
1 Std. 10 Min
Unbaked Marbled Cheesecake
4 Std. 35 Min
Plum and Almond Traybake
1 Std. 5 Min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 Std. 50 Min
Praline Cheesecake
4 Std. 10 Min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 Std.
Apple Crumble Cake
1 Std. 10 Min