![Silverbeet and mushroom pasta (TM6) Silverbeet and mushroom pasta (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9bc8d5c7-10fa-492a-9875-84b2ede08ba4/Derivates/7b33ff414ba6a7c15fa16d0b532e44fb221bc30c.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 g dried pasta, of choice
- 4 garlic cloves
- 3 stalks fresh silverbeet, stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
- 100 g red onion, cut into wedges (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g white wine
- 200 g fresh button mushrooms cut into halves
- 250 g tomato passata (see Tip)
- 30 g tomato paste
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, torn, plus extra to garnish
- 10 g Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1470.6 kJ / 351.5 kcal
- Protides
- 12.8 g
- Glucides
- 59.3 g
- Lipides
- 7 g
- Graisses saturées
- 1.4 g
- Fibre
- 4.8 g
- Sodium
- 367 mg
Recettes alternatives
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Mushroom risotto (TM6)
30 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 Min
Creamy vegetable rice
25 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min