Grilled eggplant dip
TM5 TM6

Grilled eggplant dip

4.0 (40 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 eggplants (approx. 900 g total), room temperature
  • 2 tbsp tahini
  • 1 - 2 garlic cloves
  • 20 g lemon juice
  • sea salt, to taste (optional - see Tips)
  • ground black pepper, to taste
  • paprika, to serve
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, for garnishing
  • extra virgin olive oil, for drizzling
  • pita bread, toasted, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
374.6 kJ / 89.2 kcal
Proteine
3.3 g
Carboidrati
4.3 g
Grassi
5.5 g
Fibre
5.2 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative