Geräte & Zubehör
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
fresh thyme leaves only1 ½ - 2 sprigs
-
mozzarella cut in pieces130 g
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves2
-
olive oil15 g
-
aubergines sliced lengthways (1 cm) (approx. 2-3 aubergines)670 g
-
tinned chopped tomatoes600 g
-
fresh basil leaves10
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1085.6 mg
Protein
19.4 g
Kalorien
1366.8 kJ /
326.7 kcal
Fett
28.1 g
Ballaststoff
7.8 g
Gesättigte Fettsäuren
9.5 g
Kohlenhydrate
24.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Lentil moussaka
2 Std. 20 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Mushroom Stroganoff
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Mushroom Risotto
30 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 Min